O NAMA

Berekin je najbolji primjer kako se, uz trud i rad ostvaruju snovi!
Osnovan 14.4.2016. Berekin je počeo kao malena i još nepoznata konoba, a vodio ju je Marko Nekić, uz snažnu podršku svoje majke, Ike Nekić. Unatoč velikom ugostiteljskom znanju, izlazak na tržište nije bio jednostavan, te se učilo i prilagođavalo “u hodu”. Marko je sam radio gotovo sve, od nabave, rezervacija, uređenja okoliša pa do rada na roštilju! Od skromnih 20 tanjura, došli smo do više od 2000 komada, od malenih 80m2 došli smo do ugodnih 1200m2 i ne planiramo stati.

Uskoro se Berekin timu priključio Tomislav Klapan uz čiji je predan i profesionalan rad poslovanje konobe krenulo uzlaznom putanjom, a kad je stigao i Antonio Tomljanović, stvari su se još brže pokrenule prema onome što je Berekin danas! Stvorili smo svoj mali, ali vrhunski management! Tomislav i Antonio bile su karike koje su nedostajale te su sad od neprocjenjive važnost za daljnji razvoj Berekin branda!

Od malene konobe, Berekin je postao jedna od omiljenih lokacija u Zadru i okolici gdje tisuće ljudi dolaze proslaviti svoje nezaboravne trenutke. Osim konobe, tu je i Berekin Catering, ali i Berekin Wedding & Event Resort! Berekin postavlja visoke standarde, kako u odabiru i obuci svog osoblja, tako u izboru jela i pića koja poslužujemo svojim klijentima.
Hvala svim našim gostima, suradnicima i prijateljima koji su nam omogućili da ovako narastemo i razvijamo se i dalje kako bismo vam mogli uvijek pružiti provjereno najbolju uslugu!

BEREKIN TIM

berekin tim

REFERENCE

Svoje povjerenje iskazale su nam vodeće tvrtke, kako u Zadru i Zadarskoj županiji tako i s područja cijele Hrvatske. Kontaktirajte nas i pridružite se našim zadovoljnim klijentima.