KONOBA BEREKIN

Sve što tražite, provjereno najbolje je u Berekinu!
Od proslave za najdraže društvo, veselih i nezaboravnih vikenda do romantičnih vjenčanja i dragih obiteljskih ručaka. Berekin je već godinama provjereno najbolji izbor za svaki događaj!

VIKENDI U BEREKINU

✩✩✩✩✩

Vikendi u Berekinu su nezaboravni!
Kroz našu konobu prošle su tisuće sretnih i zadovoljnih gostiju koji su kući ponijeli najljepše trenutke, uspomene i osmijehe koji ne blijede.

Pamtit ćete vikend u Berekinu jer vam je vaš konobar uvijek na usluzi, jer je hrana ukusna i vrhunski pripremljena, a namirnice svježe, jer se niste brinuli oko parkinga i jer ste pjevali i plesali do ranih jutarnjih sati.
Zato ćete se ponovno i vratiti već sljedećeg vikenda!
2409
2388
2380
2398

SVADBENE SVEČANOSTI

✩✩✩✩✩

Malo vjenčanje puno je ljubavi.
Naš uslužan tim pobrinut će se za vas i vaše uzvanike kao nitko drugi. Dopustite nam da budemo dio vaše predivne ljubavne priče i da organiziramo najljepše malo vjenčanje koje možete zamisliti.

Osim toga, uživat ćete čarobnom pogledu na Zadar i otoke koji ne smijete propustiti.
IMG-20201120-WA0004
IMG-20201120-WA0006
IMG-20201120-WA0003
IMG-20201120-WA0001

PRIVATNE SVEČANOSTI

✩✩✩✩✩

Bliži vam se rođendan, diploma, krizma ili pričest?
Upravo ste se zaručili i želite proslaviti intimnom zabavom sa svojim najdražima?
Berekin je već godinama provjereno najbolji izbor za vaš event. Pozovite svoje drago društvo i sve ostalo prepustite nama.
2436
2439
2434
2431

BEREKIN TOPLE MARENDE

✩✩✩✩✩

Jede vam se toplo i svježe skuhano na vašem radnom mjestu? Nazovite nas ili pošaljite e-mail i uživajte u najukusnijoj marendi koju ste ikad probali!

Prilikom pripreme jela, prednost dajemo svježim, sezonskim namirnicama i naslanjamo se na tradicionalnu recepturu. Sva naša jela pripremamo prema najvišim HACCP standardima. HACCP studija napravljena je, kako za kuhinju tako i za sva naša dostavna vozila.

Svi naši kuhari, kao i cijelo Berekin osoblje prošlo je obuku rada i vođenja spomenutog sustava.

Uživajte u svom poslu uz provjereno najbolju marendu iz Berekin kuhinje!
2416
2414
2413
2420

GASTRO PONUDA

✩✩✩✩✩

Srce svake proslave je bogat stol, a na Berekin stolu uvijek je pravo obilje svega što volite!
Želite li se malo zagrijati hladnim predjelom ili se čuvate za glavno jelo, u svemu ćete uživati. Uvijek ostane i mjesta za desert, naše slavne fritule i kroštule, ali i sve što poželite.

Naš Chef za vas priprema samo najbolje. Ponudite svojim gostima peku, roštilj ili ražanj, ali i vrhunski domaći pršut i sir, svježe pečen kruh i ukusne domaće likere.
61
75
68
57

KAKO DO NAS

✩✩✩✩✩

Konoba Berekin nalazi se na samoj zadarskoj obilaznici te je tako iznimno pristupačna. U potpunosti se prilagođavamo vašem eventu, radilo se o rođendanu, vjenčanju ili poslovnim domjencima.
Ovisno o broju vaših uzvanika, na raspolaganju vam je velika sala sa 115 sjedećih mjesta.
Kod organizacije svadbe, uz plesni podij i prostor za glazbu nudimo vam čak 90 sjedećih mjesta. Za parking ne morate brinuti jer je svim uzvanicima osiguran parking na čak 100 parkirnih mjesta.

Hrvatskog sabora 12i, Zadar
+385 91 1714 324
info@berekin-zadar.com

POŠALJITE NAM PORUKU