CATERING BEREKIN

Isplanirajte si proslavu iz snova uz Berekin catering!
Za vas i vaše uzvanike pripremamo gozbu o kojoj ćete pričati još godinama! Kontaktirajte nas i naručite provjereno najbolji catering!

PREDSVADBENI DOMJENCI I VJENČANJA NA TERENU

✩✩✩✩✩

Želite li najromantičniji predsvadbeni domjenak na sučanoj rivi dok uživate u pogledu na more i otoke? Više vam se sviđa atmosfera u Kneževoj palači? Na vama je samo da poželite i mi ostvarujemo sve vaše želje!

Za vas i vaše uzvanike pripremamo gozbu o kojoj će se pričati još godinama! Složite si svoj menu iz naše bogate ponude od više od 200 različitih jela, a sve ostalo prepustite nama.
Naš visoko profesionalni tim brinut će da vama i vašim uzvanicima ništa ne nedostaje, a na vama je samo da uživate u eventu i komplimentima!

Želite li da vaše vjenčanje bude na nekoj posebnoj lokaciji, naš tim je u trenu pretvara u najljepšu vjenčanu salu! Proslavite svoj najvažniji dan u životu baš tamo gdje ste se prvi put poljubili ili gdje ste izrekli sudbonosno “DA” - mi brinemo za sve ostalo.
2371
2368
2363
2334
2326
2324

KORPORATIVNI EVENTI

✩✩✩✩✩

Najbolje tvrtke biraju provjereno najbolji catering! Nagradite sebe, svoje suradnike i poslovne partnere za sav trud i rad koji vas je doveo do vrha, proslavite uz bogat izbor jela koje vam nudimo.

Naše profesionalno osoblje je sveprisutno i u svakom trenutku znamo što vam treba, i prije no što pitate! Vaši uzvanici uživat će u atraktivnom predstavljanju ukusne hrane!

Kontaktirajte nas i uvjerite se zašto smo provjereno najbolji!
2280
2306
1
2
3
2313

PRIVATNE SVEČANOSTI

✩✩✩✩✩

Uskoro slavite rođendan, diplomirat ćete ili želite proslaviti zaruke u krugu svojih najdražih prijatelja? Konktaktirajte nas i budite sigurni da će sve biti besprijekorno!

Catering Berekin savršeno je rješenje i za proslave krštenja, pričesti ili krizme. Vi uživajte u crkvenoj svečanosti, a ukusna, svježe pripremljena i atraktivno aranžirana jela čekaju vas i vaše goste kod kuće. Naši konobari brinu da vam ništa ne nedostaje, a vi se opuštate u toplim trenutcima sa svojom obitelji i prijateljima.

Catering Berekin brine da sve bude savršeno!
57
2398
2425
2336

GDJE GOD POŽELITE

✩✩✩✩✩

Htjeli biste uživati u zalasku na rivi ili možda želite romantičan event na pitoresknom seoskom imanju? Ako biste ipak najradije svoje uzvanike počastili kod sebe doma ili gdje god poželite - mi stižemo do vas i vaše okruženje u trenu pretvaramo u luksuznu proslavu!
Uvjerite se zašto je Berekin catering provjereno najbolji catering!

Hrvatskog sabora 12i, Zadar
+385 91 1714 324
catering@berekin-zadar.com