Po vašem guštu

CATERING BEREKIN

Bezbrižno uživajte u društvu svojih uzvanika dok mi brinemo o svemu ostalom. Želite li domjenak na otvorenom, uz more, u sali ili u šatoru, nama ništa nije nemoguće. Odaberite svoju kombinaciju između više od 100 jela koja vam nudimo. Naš posao je da sve bude po vašem guštu.

GDJE GOD POŽELITE

CATERING PO VAŠEM GUŠTU

icon

Želite li domjenak unutra ili vani, uz more, na plaži ili u slikovitom masliniku, mi ćemo to ostvariti. U mogućnosti smo pripremiti domjenak za 1300 osoba.
Uživajte sa svojim uzvanicima dok mi brinemo o hrani, piću i svi detaljima koji će vaš event učiniti savršenim!

SLOŽITE SVOJU KOMBINACIJU

VIŠE OD 100 RAZLIČITIH JELA

icon

Želite drugačiji, poseban menu? Napravite svoju savršenu kombinaciju iz naše bogate ponude jela. Odaberite svoju savršenu kombinaciju iz ponude više od 100 različitih jela.
Prilagođavamo se vašim i željama vaših uzvanika.
Sva naša jela pripremljena su isključivo od svježih namirnica, a posebno smo ponosni na porijeklo i kvalitetu sira i pršuta koje vam serviramo.

OD IGLE DO CRVENOG TEPIHA

EKSKLUZIVNI PAKET

icon

Zablistajte na crvenom tepihu uz ekskluzivne dodatke za vaš event; plamene baklje, crveni tepih, dodatna sjedeća mjesta.
Kako biste bili sigurni da će vaš svečani domjenak blistati u punom sjaju neovisno o vremenskim (ne)prilikama, u mogućnosti smo vam ponuditi i šatore u čak 3 veličine; 6x8m, 6x10m i 6x18m.

GALERIJA